Bu Blogda Ara

17 Ağustos 2011 Çarşamba

Transformers 3: Ay’ın Karanlık Yüzü 2011 Tr.Altyazılı Full İzle



Tür : Bilim Kurgu, Fantastik, Macera, Aksiyon
Yapım Yılı : 2011
Ülke : ABD
Gösterim Tarihi : 29 Haziran 2011
Yönetmen :Michael Bay
Senarist :Ehren Kruger , Josh Duhamel
Yapımcı :Michael Bay , Steven Spielberg , Ian Bryce
Görüntü Yönetmeni :Amir M. Mokri
Müzik :Steve Jablonsky
Süre : 135 dk.

Oz Büyücüsü izle - The Witches Of Oz (2011) Türkçe Dublaj

Frank Baum’un ünlü çocuk klasiği The Wonderful Wizard of Oz’dan çağdaş bir uyarlama… Dorothy Gale (Paulie Rojas), ailesinin Kansas’taki çiftliğinde yaşayan sıradan bir kızdır Büyükbabasının yarattığı Oz Ülkesi efsanesinden yola çıkarak çocuk kitapları yazmaktadır Rutin hayatı, New York’taki büyük bir ajanstan gelen teklif ile birdenbire değişir Ajans, kitaplarının sunumunu yapması için onu New York’a davet eder Dorothy’nin şehre gelişiyle Oz’un büyülü dünyası da gerçeğe dönüşür Oz Ülkesi’ndeki kahramanlar ile kötü güçler de New York’a gelmiştir ve hepsi de tamamen gerçektir Dorothy ve arkadaşları, Batı’nın Kötü Cadısı’nı durdurmaya ve onun dünyayı ele geçirme planlarını engellemeye çalışırlar ..

Gelinin Şenşakrak Kızı izle - Daughter Of The Bride (2008) Türkçe Dublaj

Düğün organizatörü genç kadın, henüz çok kısa süredir tanıdığı bir adamla nikah masasına oturmaya hazırlanan annesini bu kararından vazgeçirmenin yollarını arar. Ancak, beklenmedik bir gelişme, onun bu düşüncesini değiştirecektir.

Acımasız izle - Go Fast (2008) Türkçe Dublaj


Marek, uyuşturucu çetesi tarafından öldürülen en iyi dostu ve aynı zamanda partnerinin intikamını almaya yemin eder. Bu Sırada "Go Fast" yöntemini kullanarak Fas'tan haşhaşları çıkartan çeteyi hedef alan bir görevde gizli ajan olarak çalışması teklif edilir. İçinde uyuşturucu olan ağır ve sert arabalarla İspanya'dan Fransa'ya yarış başlar.

Limit Yok izle - Limitless (2011) Türkçe Dublaj


Ya bir hap sizi daha zengin ve daha güçlü kılabilseydi? Eddie (Bradley Cooper) perişan halde yaşayan New York lu bir yazardır. Ancak günün birinde beyninin tüm kapasitesini kullanabileceği bir ilaçla tanışır. Bu sayede paraya, akla, çekiciliğe sahip olur. Fakat Eddie kısa bir süre sonra sonsuz güce bedelsiz sahip olunamayacağını anlar.

Bean izle (1997) Türkçe Dublaj

Rowen Atkinson'dan müthiş bir komedi...Çok zengin bir hayırsever Reynols'dan Grierson Galeri'sine Amerika'daki en ünlü tabloları getirtmesi için $ 50.000.000 verir. Paris ve British Gallery'lerinden yardım için en iyi uzmanlarını ister. Ancak British Gallery uzman yerine uzun süredir kurtulmak istedikleri Mr. Bean'i yollar. Bean L.A.'e ulaşır ulaşmaz ev sahibinin evliliğini, kariyerini ve hayatını mahveder.

16 Ağustos 2011 Salı

İblis - La Posesion De Emma Evans (2010) Türkçe Altyazılı



Emma Hawkins çevresindeki genç kızlardan biraz farklıdır. Ergenliğin getirdiği bazı psikolojik sorunlarla boğuşan kız, anne ve babasının onu anlamadığını düşünmektedir. Aile bağları ve kendi özgürlüğü ile ilgili problemleri olduğunu düşünen Emma bir süre sonra çok daha baş ağrıtıcı bir problemle yüzleşmek zorunda kalacaktır. Günlerden bir gün ani olarak hem psikolojik hem de fiziksel olarak değişmeye başlayan kızın sorunlarının tıbbi olduğunu düşünen ailesi kızlarını doktora götürür. Yapılan testlerden herhangi bir sonucun çıkmaması üzerine aile dertlerine başka bir yerde başka bir cevap aramak durumunda kalacaktır

Dehşet Evi - Secuestrados (2010) Türkçe Altyazılı


Konusu: Jaime (Fernando Cayo) ve Marta (Ana Wagener) için mükemmel bir gece olacaktı. Yeni taşındıkları lüks evin kutlaması esnasında yatak odasından gelen cam kırılma sesi sadece camın kırılmasının değil mutlu aile tablosunun kırılmasının da habercisidir. Zorba bir çete villanın camından girerek aileyi kendi evlerinde rehin alır Jaime’yi bütün kredi kartlarını boşaltması için zorlarlar. Korkulu aile için inanılması zor bir terör gecesi başlar. Aile de onlarla aynı zorbalıkta savaşacaktır.